Lezárult a „Fejlesztés a Sümegi Ipari Parkban” című projekt

 

 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Sümeg Város Önkormányzata 600,03 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Sümegi Ipari Park fejlesztéséhez.

A beruházás keretében egy modern, kétszintes inkubátorház és egy kiszolgáló csarnok épült. A közel 600 m2 összterületű inkubátorházban 11 iroda, tárgyaló, konferencia terem, szociális helyiségek és az épület üzemeltetéséhez szükséges helyiségek kerültek elhelyezésre.

Az 1000 m2-es csarnoképület kialakítása acél keretszerkezettel, beton pontalapokkal és acél vértezetű hőszigetelt szendvicspanel fal és tetőfedéssel történt.

 

A projekt keretében további 89,4 millió Ft forrás biztosításával az ingatlan határain belüli belső utak, parkolók és a csarnoképületnél egy rámpa kialakítására is sor kerülhetett, így az épületek szilárd burkolatú útról megközelíthetőek.

 

A fejlesztéssel Sümeg Város Önkormányzata komplex, minőségi szolgáltatásokat tud nyújtani a térségben már működő vagy újonnan alakuló, betelepülő vállalkozásoknak.

A beruházással a befektetési környezet kialakításának elősegítése, valamint a térségi gazdasági környezet korszerűsítése valósult meg, elősegítve a foglalkoztatási szint növelését.

 

Bővebb információt a projektet érintően a  http://iparipark.sumeg.hu// oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

E-mail: palyazat@sumeg.hu; Tel.: +36 (87) 550-750